Glas

Het juiste glas voor uw woning of bedrijfspand kan het woon- of werkplezier vergroten en zelfs zorgen voor een lagere energierekening. U kunt bij ons terecht voor het leveren en plaatsen van diverse soorten glas, zoals dubbelglas, monumentenglas, figuurglas en gekleurd glas.

Dubbelglas of isolatieglas

Om uw woon- of werkplezier te vergroten is het laten plaatsen van dubbelglas een goede investering. U zult dit niet alleen merken aan de lagere energierekening, maar ook geluiden van buitenaf zullen binnen veel minder hoorbaar zijn.

Wij leveren en plaatsen 3 soorten dubbelglas:

  • Standaard isolatieglas;
  • HR+ isolatieglas;
  • HR++ isolatieglas.

Op het door ons geplaatste dubbelglas zit 10 jaar garantie. Dubbelglas is in bijna alle modellen leverbaar en is goed te combineren met bijvoorbeeld figuurglas. Zoals voor een badkamerraampje of voordeur.

Monumentenglas

Monuglas is een slechts 10 mm dun isolerend dubbelglas. Het is speciaal ontwikkeld voor isolatieproblemen met betrekking tot ramen en deuren in monumenten en historische gebouwen. Door de geringe dikte, is het product in bijna elke situatie toepasbaar. Het geleverde Monuglas wordt uitgevoerd in getrokken glas, waardoor de zachte, onregelmatige spiegeling behouden blijft, die juist zo karakteristiek is voor gevels in historische gebouwen en monumenten.

Naast het Monuglas leveren wij ook het MonuSafe en MonuTempered. Twee aanvullende producten voor de beglazing van ramen en deuren in monumenten en historische gebouwen. MonuSafe is een gelaagde samenstelling van 8 mm dikte. Het MonuTempered is een geharde 4 mm dunne ruit. Beide samenstellingen zijn voorzien van een warmtereflecterende coating en hebben de zachte onregelmatige spiegeling van oud getrokken glas.

Figuur en gekleurd glas

Behalve het meest gebruikelijke heldere en doorzichtige glas leveren en plaatsen wij ook verschillende soorten figuur en gekleurd glas. Deze soorten kunnen ook goed gecombineerd worden met dubbelglas. Denk bijvoorbeeld aan een glazendeur (melkglas) of wc/badkamerraampje (reliëf glas).

Wij hebben van bovenstaande soorten glas diverse kleinere stukken liggen, u kunt deze meenemen naar huis om daar op uw gemak een keuze te maken.

Wilt u meer weten over de diverse soorten glas of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag een goed advies.